Reacties voor: 5 voorspellingen: zo ziet de iPhone er over 10 jaar uit

De iPhone bestaat 10 jaar! Wij kijken vooruit naar de komende 10 jaar: hoe ziet de iPhone van de toekomst eruit, bestaat de iPhone nog wel?

Reacties: 12 reacties

  1. iPhone 18 met een prijs van 2000 pleuro

  2. Bekijk anders het laatste seizoen van Black Mirror (Netflix), vaak gaat techniek de sci-fi films achterna.

  3. iPhone 18 wordt een lens op je oog.
    Apple draait niet op voor beschadigde ogen.

  4. Of Expanse op Netflix, daar is het alleen nog maar een plaatje toverglas…

  5. Over 10 jaar zal de iPhone nog bestaan, maar heel veel concurrentie hebben van homespeakers en implantaten. En ik denk dat er wel opplooibare schermen komen. Als de iPhone in geplooide stand nog een scherm heeft (en bij het openvouwen een groter scherm), dan kun je alles aflezen zonder de iPhone telkens open te moeten vouwen/

  6. Nee. De telefoon gaat verdwijnen. Ik geloof echt in opkomst en mogelijkheden van de hololens. Een device waarmee je de hele wereld en communicatie in huis haalt.

  7. Denk ook dat de iPhone er nog wel is maar de echte toekomst zijn inderdaad de hololenzen of lenzen voor of in je oog. In je oog heeft wel heel veel (technische) bezwaren en zie ik niet binnen 20-30 jaar gebeuren maar lenzen en brillen zeker wel. Denk dat de iPhone 8 een voorproefje wordt van deze nieuwe revolutie die langzaam maar zeker op gang komt. Begint met AR in allerlei ‘gewone’ apparaten en langzaam maar zeker zullen er nieuwe vormgevingen komen als brillen, oordopjes en mogelijk implantaten. Al zie ik bij het laatste ook echt wel problemen ontstaan want dat is voor heel veel mensen echt een brug te ver nog.

  8. Het “alles” bedienen zoals in “Voorspelling 3#”, dat vertaal ik:…
    …in het volgen van een standaard is vaak voor Apple, anno nu, een obstakel. Apple zou het liefst zelf ‘de standaard’ willen ontwikkelen en domineren. Ik zie het nog niet gebeuren dat Apple zomaar bijvoorbeeld alle LED lampen die van ongure producenten uit China gaat ondersteunen. Kijk maar naar de oplaadkabels van lighting producten, alleen door Apple erkende producenten werken echt optimaal.

    2027: Ik denk dat er nog veel strijd en tijd zal plaatsvinden tussen verschillende bedrijven, om elk apparaat/iphone zo compatible als mogelijk te maken met randapparatuur van welke producent dan ook. Het verleden laat ons ook zien dat Apple zelf graag met hun eigen technologie werkt, en maar moeilijk wil samenwerken met technologie van derden. Logisch ook, als Apple het doet, doen ze het goed, volgens de Fanboy/girl.

    Helaas vermoed ik dat de commercie tussen de techno-ondernemingen van de toekomst, de vooruitgang en samensmelting van technologie-ontwikkelingen in onze samenleving, zal vertragen.

  9. Over 10 jaar? De iPhone 17….!! De ‘8’ van nu gaat zo niet heten. Dus de iPhone 8 komt pas in 2018 😉

    Over 10 jaar is de iPhone – als die nog zo heet – hét apparaat van Apple. Hij heeft dan de power van een iMac en je kunt ‘m volledig als computer gebruiken, met een draadloos toetsenbord en groot scherm voor thuis.
    Vanwege de vele nieuwe functies vond Apple het al een paar jaar wat te simpel om ‘m iPhone te blijven noemen. Hoe dan? Apple Box? Dat klinkt niet helemaal lekker.

  10. In eerste instantie dacht ik dat het ging over “of de iPhone er over 5 jaar” nog zou zijn. Daar heb ik weinig twijfel aan. Maar 10 jaar? Ongetwijfeld is er dan nog wel een iPhone maar net als @Eppo denk ik dat smart glasses de toekomst heeft. In 2027 hebben die al een flink deel van de markt veroverd. In 2027 vermoed ik dat de eerste generatie smart contacts (lenzen) ook al zijn intrede heeft gedaan. Iets dat de glasses op termijn weer in zijn geheel vervangt. Er zal dus nog wel een iPhone bestaan maar dat is het apparaat voor mensen dat niet over wil (of kan) gaan naar smart glasses.

  11. Origineel geplaatst door Macaanzee

    met een draadloos toetsenbord en groot scherm voor thuis.

    Dit kan nu al….

  12. Voorspelling #6: Apple Pay, News App en TV App launch in Nederland.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.