iPad niet geschikt als speelgoed voor je hond

De iPad blijkt niet alleen geschikt voor mensen van jong tot oud, ook huisdieren vermaken zich er mee. Op YouTube staat een filmpje van een hond en een poes.

iKatVorige week dook er een filmpje op, waarop te zien is hoe een meisje van 2,5 zonder problemen met een iPad kon werken. De hoeveelheid kinderapplicaties laat zien dat het tablet prima geschikt is als speelgoed voor peuters en kleuters. Op verschillende blogs en op Twitter dook eerder deze week een filmpje op van een kat die zich prima weet te vermaken met een iPad. Nadat het baasje even laat zien hoe het touchscreen werkt, speelt het beestje vervolgens een riedeltje op Smule’s Magic Piano. Nu is er opnieuw een filmpje verschenen, van een hond met een iPad.

De hond blijkt echter heel wat minder gecharmeerd van de iPad dan de kat: een liedje op de Magic Piano spelen zit er niet in.

En voor wie het filmpje van de kat nog niet gezien heeft:

Op het eerst gezicht erg komisch, maar misschien is er een ontwikkelaar die door het filmpje ook daadwerkelijk mogelijkheden ziet. Wat dacht je van een spelletje waarbij je poes een muis moet zien te vangen? Voor de naam heb ik al een suggestie: iCat.

Daar komt bij dat ik regelmatig van mensen hoor dat ouderen de iPad aantrekkelijk vinden, omdat het een stuk intuïtiever werkt dan een pc. Het is dus een apparaat voor mensen van alle leeftijden. Daar komt nu bij dat het ook nog een leuk speelgoed is voor je huisdier, zolang het maar een kat is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2010, 20:45
Categorie Achtergrond
Onderwerpen abonnementen, dieren, ipad, t-mobile, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.