iPad mini krijgt wellicht eigen Smart Covers of Smart Cases

De iPad mini krijgt wellicht eigen hoesjes van het type Smart Case of Smart Cover. Er zijn productnummers gevonden die overeenkomen met de huidige Smart Covers en Smart Cases.

ipad mini smart caseAfgelopen weekend lekte er informatie uit over de prijsstelling van de iPad mini. Na aanvankelijke geruchten dat de iPad mini vanaf 249 euro te koop zou zijn, wordt nu gesproken over een prijs vanaf 329 dollar. Naar europrijzen vertaald zal dat rond de 329 euro betekenen. Inmiddels is er alweer een nieuwe ontdekking gedaan: productnummers die overeenkomen met de Smart Cases en Smart Covers van Apple.

Het is onduidelijk of het daarbij gaat om een compleet nieuw product of om een kleinere versie van de iPad-beschermhoezen. De productnummers wijzen erop dat de ‘standalone kit’ in meerdere kleuren beschikbaar zal zijn. Een andere mogelijkheid is dat het hoesjes zijn voor de normale iPad, die volgens de geruchten een Lightning-connector krijgt. De iPad case (dus het model met bescherming voor de achterkant) heeft nu nog een uitsnijding voor de 30-pinsconnector. Die opening is te groot als Apple straks een iPad met Lightning-connector op de markt brengt.

ipad-mini-cases

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2012, 16:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen beschermhoes, cover, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.