‘Apple bereidt iOS 6.0.1 voor, iOS 6.1 verschijnt na feestdagen’

Apple zou momenteel bezig zijn iOS 6.0.1 te testen, waarin bepaalde bugs en problemen worden opgelost. Een grotere update met versienummer iOS 6.1 zou pas na de feestdagen verschijnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 6Apple zal in iOS 6.0.1 onder andere problemen met Wi-Fi, mobiele data, Passbook, Exchange en het virtuele toetsenbord oplossen. Inmiddels zou Apple zijn begonnen met het testen van iOS 6.0.1. De update zou in “de komende weken” verschijnen. Er wordt ook gewerkt aan iOS 6.1, dat in ieder geval na de feestdagen zal worden uitgebracht.


Volgens Boy Genius Report worden onderstaande problemen opgelost in iOS 6.0.1. Ook zou Apple een schakelaar toevoegen, waardoor je iTunes Match via een mobiele verbinding kunt synchroniseren.

Problemen die worden opgelost in iOS 6.0.1:

  • Glitch bij het virtuele toetsenbord, waarbij een flikkering verschijnt.
  • Problemen bij Wi-Fi-verbindingen
  • Problemen bij het verwerken van data via een mobiele verbinding
  • Bug die ervoor zorgt dat je pasdetails in Passbook via het ontgrendelscherm kunt bekijken.
  • Bug die ervoor zorgt dat Exchange-afspraken worden geannuleerd.
  • Problemen met de cameraflitser.

Apple zou onlangs pas zijn begonnen met het testen van iOS 6.1. Het zou hierdoor niet aannemelijk zijn dat deze nieuwe iOS-versie geïnstalleerd staat op de iPad mini. Volgens Boy Genius Report verschijnt de update na de feestdagen, maar het is niet duidelijk om welke feestdagen het precies gaat. In Amerika wordt naast kerst ook Halloween en Thanksgiving gevierd.

Reacties: 65 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.