Night Shift iOS 9.3

Zevende beta iOS 9.3 nu te downloaden

Apple is alweer toe aan de zevende beta van iOS 9.3. Deze versie is zojuist verschenen en is beschikbaar voor ontwikkelaars. iOS 9.3 voegt onder andere de Night Shift-stand toe.

Night Shift iOS 9.3
Apple heeft vanavond alweer de zevende beta van iOS 9.3 uitgebracht. De update is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke betatesters en bevat in ieder geval de gebruikelijke bugfixes.

Zevende beta iOS 9.3 voor ontwikkelaars en publieke testers

In de vorige zesde beta loste Apple enkele bugs op. Zodra er nieuwe ontdekkingen gedaan worden in deze zevende beta van iOS 9.3, updaten we dit bericht.

iOS 9.3 bevat een aantal grote vernieuwingen, zoals de nachtmodus Night Shift. Ook beveilig je eenvoudig je notities door een code of vingerafdruk. Heb je een auto met CarPlay? Dan kun je ook rekenen op een aantal verbeteringen.

We naderen inmiddels de uiteindelijke release van iOS 9.3 na een lange testperiode van ruim twee maanden. De eerste beta van iOS 9.3 verscheen op 11 januari 2016. Ook watchOS 2.2, tvOS 9.2 en OS X 10.11.4 zijn al langere tijd als betaversie beschikbaar. Al deze updates komen waarschijnlijk op of rond 21 maart beschikbaar, op de dag van Apple’s grote maart-keynote.

Updaten naar iOS 9.3 beta 7

Ben je een ontwikkelaar en heb je de eerdere iOS 9.3 beta geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9.3 beta 7 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor moet je toestel bij een ontwikkelaarsaccount geregistreerd staan. Je installeert de beta dan vanuit iTunes.

De publieke testversie van iOS 9.3 is ook beschikbaar. Je moet hiervoor lid zijn van het publieke testprogramma van Apple, waarvoor je je hier kunt aanmelden.

iOS 9.3 beta 7 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Zie je de update nog niet? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 maart 2016 om 23:00
Onderwerpen
,
Categorie
iOS
26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.