De Gezondheid-app van iOS 9.3 en Apple News op de iPad.

Derde beta iOS 9.3 met nachtmodus nu beschikbaar voor publieke testers

De derde beta van iOS 9.3 is nu beschikbaar gesteld. iOS 9.3 bevat veel nieuwe functies, zoals de nachtmodus, beveiligde notities en verbeteringen in CarPlay. De derde beta is er nu ook voor publieke betatesters.

De Gezondheid-app van iOS 9.3 en Apple News op de iPad.
Apple heeft vandaag de derde beta van iOS 9.3 beschikbaar gesteld voor publieke betatesters. In iOS 9.3 worden een hoop nieuwe functies toegevoegd, zoals een nachtmodus, beveiligde notities, verbeteringen in de Gezondheid-app en meer.

Update 10-02-2016: De derde beta van iOS 9.3 is nu ook beschikbaar voor publieke betatesters. Als je je aangemeld hebt bij Apple’s beta-programma, kun je de update nu downloaden.

iOS 9.3: Night Shift, verbeteringen in CarPlay en meer

De grootste nieuwe toevoeging in iOS 9.3. is de nachtmodus, genaamd Night Shift. Hierdoor kleurt het scherm minder fel blauw, wat tijdens de avonduren beter is voor je ogen. Ook biedt iOS 9.3 verbeteringen voor CarPlay, zoals volledige integratie van Apple Music. Daarnaast is het mogelijk om meerdere Apple Watches te koppelen met dezelfde iPhone en kun je notities beveiligen met je vingerafdruk in de Notitie-app. Voor het onderwijs liggen er grote vernieuwingen klaar, zoals het toestaan van meerdere accounts op een enkele iPad.

De derde beta is zojuist verschenen, waardoor het nog even afwachten is of er nog nieuwe functies toegevoegd zijn. De tweede beta van iOS 9.3 maakte het mogelijk om de nachtmodus vanuit het Bedieningspaneel te activeren. Zodra er nieuwe functies of toevoegingen ontdekt zijn, updaten we dit bericht.

Updaten naar iOS 9.3 beta 3

Ben je een ontwikkelaar en heb je de eerdere iOS 9.3 beta geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9.3 beta 3 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor moet je toestel bij een ontwikkelaarsaccount geregistreerd staan. Je installeert de beta dan vanuit iTunes.

iOS 9.3 beta 3 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Zie je de update nog niet? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 10 februari: De derde beta van iOS 9.3 is nu ook beschikbaar voor publieke betatesters.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2016, 19:19
Categorie iOS
Onderwerp ios 9.3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.