iMac OS X El Capitan

Beta 3 OS X El Capitan 10.11.4 nu beschikbaar voor publieke testers

De derde beta van OS X El Capitan 10.11.4 is zojuist beschikbaar gekomen voor publieke betatesters. Met El Capitan 10.11.4 kun je Live Photos bekijken in de Berichten-app, evenals beveiligde notities openen.

iMac OS X El Capitan
Apple heeft de derde beta van OS X El Capitan 10.11.4 beschikbaar gesteld voor publieke betatesters. Deze vierde update voor El Capitan brengt enkele nieuwe functies die samenwerken met nieuwe functies van iOS 9.3. De tweede beta kwam beschikbaar op 25 januari 2016.

Update 10-02-2016: De derde beta van OS X 10.11.4 is nu ook beschikbaar voor publieke testers. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma, kun je de nieuwe versie vinden in de Mac App Store.

OS X El Capitan 10.11.4 met Live Photos in Berichten en beveiligde notities

In tegenstelling tot OS X 10.11.3 (die op 19 januari publiekelijk verscheen), brengt de vierde update van El Capitan wel enkele nieuwe functies met zich mee. Ten eerste is het mogelijk om Live Photos van mensen met een iPhone 6s direct te bekijken vanuit de Berichten-app. Daarnaast is het dankzij deze update mogelijk om de beveiligde notities uit iOS 9.3 te openen op de Mac. Met de komst van iOS 9.3 kun je notities beveiligen met een pincode of je vingerafdruk. Zodra het duidelijk is of deze derde beta nieuwe functies met zich meebrengt, updaten we dit bericht.

De update is beschikbaar voor ontwikkelaars. Je vindt de update bij het Updates-tabblad in de Mac App Store. Ben je ontwikkelaar en heb je nog nooit eerder een beta geïnstalleerd? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma kun je als publieke betatester de nieuwe versie ook installeren.

Vandaag werd duidelijk dat OS X 10.11.4 ook de vervelende Twitter-bug oplost die de t.co linkjes niet opent. Een ontwikkelaar kreeg van Apple te horen dat OS X 10.11.4 deze fout tot het verleden laat behoren, en dat de derde beta van OS X 10.11.4 de fix voor de bug al bevat. Als je meer wilt weten over de t.co bug kun je terecht bij het onderstaande artikel:

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 10 februari: De derde beta van OS X 10.11.4 is nu ook beschikbaar voor publieke testers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2016, 19:15
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.