Middelvinger-emoji.

Apple stelt iOS 9.1 beta 2 beschikbaar

De tweede beta van iOS 9.1 is nu te downloaden voor testers en ontwikkelaars. Wat zit er allemaal in deze beta? iCulture zet alles voor je op een rij in dit artikel.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Middelvinger-emoji.Apple heeft de tweede beta van iOS 9.1 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. In deze testversie verbetert Apple de nieuwe functies die al in de eerdere iOS 9.1 beta waren geïntroduceerd.


Ook is de eerste update voor iOS 9.0 door Apple vrijgegeven.

iOS 9.1 beta 2 Release Notes

De Release Notes voor iOS 9.1 beta 2 zijn op deze pagina na te lezen. In de eerste beta van iOS 9.1 werden eigenlijk heel weinig verbeteringen aangetroffen. De grootste zichtbare verandering waren de nieuwe emoji, met onder andere een eenhoorn, taco en opgestoken middelvinger.

Updaten naar iOS 9.1 Beta 2

Heb je een eerdere iOS 9.1 beta geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9.1 beta 2 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor is een ontwikkelaarsaccount vereist. Je installeert de beta dan vanuit iTunes.

Voor een overzicht van alle eerdere betaversies verwijzen we naar ons Dossier iOS 9.

iOS 9.1 beta 2 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Zie je de update nog niet? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2015, 21:30
Categorie iOS
Onderwerp ios 9
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.