iOS 8 op 17 september voor iedereen beschikbaar

iOS 8 komt uit op 17 september 2014. Dan kan iedereen de firmware-update gratis downloaden op de iPhone en iPad.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

HandOff iOS 8 (Custom)De nieuwe iPhone-systeemsoftware iOS 8 is op 17 september voor iedereen te downloaden. Dan komt de nieuwe versie van het besturingssysteem voor iPhone en iPad officieel uit. Dat maakte Apple bekend op haar iPhone-conferentie in Cupertino. iOS 8 werd onthuld op de WWDC 2014 begin juni en introduceerde al meteen veel nieuwe functies die ook de uiteindelijke versie van iOS 8 halen.

iOS 8 kan worden geïnstalleerd op de iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPod touch vijfde generatie, iPad 2, iPad derde/vierde generatie, iPad Air, iPad mini en iPad mini Retina.

iOS 8 iDevices

iOS 8 Golden Master

De zogenaamde Golden Master, de laatste versie die nog door ontwikkelaars wordt getest op fouten, is inmiddels beschikbaar in het iOS Developer Center. Meer informatie daarover lees je in: iOS 8 Golden Master nu beschikbaar.

Belangrijkste functies

De belangrijkste functies van iOS 8 zetten we al eerder uitgebreid in een rij in ons dossier iOS 8 en dat overzicht herhalen we hier graag. De vernieuwingen in iOS 8 ten opzichte van het vorige jaar uitgebrachte iOS 7 zijn te groot om nog even los op te sommen.

Lezen: Alle verbeteringen in iOS 8.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2014, 0:56
Categorie iOS
Onderwerp ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.