apple-music-beats-radio-op-iphone

iOS 8.4.1 nu beschikbaar: vooral verbeteringen voor Apple Music

De eerste bugfix-update voor iOS 8.4 is er: in iOS 8.4.1 wordt onder andere de Muziek-app op meerdere fronten verbeterd.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

ios-8Apple heeft iOS 8.4.1 beschikbaar gesteld voor alle ondersteunde iPhones, iPads en iPods. iOS 8.4.1 is voornamelijk een bugfix-update voor Apple Music. Van grote, nieuwe functies is geen sprake. Deze bewaart Apple voor iOS 9 later dit jaar.

Apple brengt vaker kleine updates uit waarin problemen worden opgelost. Het is de eerste update die voor iOS 8 verschijnt sinds iOS 8.4. Apple introduceerde eind juni hierin de vernieuwde Muziek-app, met ondersteuning voor Apple Music. Mogelijk biedt iOS 8.4.1 een oplossing voor de problemen bij Apple Music voor gezinnen.

De exacte updatetekst is:

Deze versie bevat verbeteringen en opgeloste problemen voor Apple Music.

iOS 8.4.1 installeren

iOS 8.4.1 kan worden geïnstalleerd op alle iPhones, iPads en iPods met ondersteuning voor iOS 8. Een volledige lijst van al deze iDevices vind je in ons dossier iOS 8. Je installeert de update als volgt:

  1. Ga naar de instellingen van je iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Druk op Algemeen.
  3. Druk op Software-update.
  4. Volg de stappen op het scherm.

Heb je niet genoeg ruimte om de update te downloaden? Je kunt dan apps en andere bestanden van je iPhone verwijderen. Het is echter ook mogelijk om de update via iTunes te installeren, zodat je minder vrije ruimte nodig hebt. Dit doe je als volgt:

  1. Bevestig je iPhone, iPad of iPod touch met een kabel aan je computer.
  2. Start iTunes.
  3. Druk linksboven op het icoon van je aangesloten apparaat.
  4. Druk onder Overzicht op Zoek naar update.
  5. Volg de stappen op het scherm.

Let wel op: iOS 8.4.1 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Het kan even duren totdat de update voor iedereen beschikbaar is. Door grote drukte op de servers kan het bovendien even duren tot iOS 8.4.1 is gedownload. Ondervind je problemen? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2015, 15:56
Categorie iOS
Onderwerp ios 8.4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.