iphoto not supported

iOS 8 krijgt hulpmiddel voor overstap van iPhoto naar Foto’s-app

In iOS 8 komt er een hulpmiddel om de overstap van iPhoto naar Foto's zo makkelijk mogelijk te maken. Maar je raakt daarbij wel iets kwijt: fotoverslagen, diashows en de indeling van fotoboeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De losse iPhoto-app voor iOS gaat binnenkort verdwijnen, om plaats te maken voor de nieuwe foto-app van iOS 8. In de vierde beta van iOS 8 zijn daarvan al de eerste tekenen te zien. Gebruikers krijgen een waarschuwing dat ze hun iPhoto-content moeten verhuizen naar de nieuwe Foto-app. Je kunt daarvoor een speciale migratietool gebruiken, maar raakt daarbij wel iets kwijt. Fotoverslagen (in het Engels ‘Journals’), diashows en de lay-outs van fotoboeken gaan verloren.

iphoto not supported

Het migratietool blijkt nog niet bij iedereen te werken; sommige mensen krijgen een algemene foutmelding dat iPhoto niet wordt ondersteund in iOS 8.

Voor mensen die graag wenskaarten afdrukken met hun fotosoftware, is het enigszins frustrerend. Apple haalde eerst de Kaarten-app van de markt en verwees gebruikers naar iPhoto. Nu wordt ook iPhoto van de markt gehaald. Hoe het verder moet met fotoboeken en kaarten is wat onduidelijk: het is nog niet zeker of ze terugkomen in de nieuwe Foto-app van iOS en OS X.

iphoto migratietool ios 8

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 14:50
Categorieën Apps, Diensten, iOS
Onderwerpen fotografie, iphoto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.