Installer fix 3.x voor iLiberty+ uitgebracht

Er is een Installer-fix verschenen voor iLiberty+ waardoor twee veelvoorkomende foutmeldingen zijn opgelost. Ook repareert de fix een kapotte BSD.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Installer Fix iLiberty+XianLi heeft een fix voor iLiberty+ uitgebracht, waarmee veelvoorkomende problemen worden opgelost. Sommige gebruikers krijgen bij gebruik van iLiberty+ de foutmelding “Main script execution failed” of “Package download failed”. Beide problemen hebben te maken met onjuiste rechten maar met deze fix, geschikt voor firmware 1.1.3 en 1.1.4, is dit opgelost. Het repareert ook je BSD.

iLiberty+ is een unlock- en jailbreakmethode voor Mac-gebruikers. Heb je iLiberty+ nog niet eerder gebruikt, dan zal de fix zorgen voor een jailbreak tijdens het installeren van de fix. Het is in dat geval aan te raden om een backup te maken van je sources en geïnstalleerde applicaties. Je kunt ze vinden in de folder /var/mobile/Library/Installer. Heb je iLiberty+ al wel gebruikt voor een jailbreak, dan zal alleen de fix worden uitgevoerd.

Na het installeren kun je Installer upgraden naar 3.11 en de inhoud van de map /var/mobile/Library/Installer overschrijven met de backup die je had gemaakt.

Meer info: Hackint0sh

Thanks, Truckdiver!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:41
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.