Zelf een iPhone-skin maken van Gaffer Tape

Blue Ember heeft een manier bedacht om de achterzijde van je iPhone te beschermen, zonder dat deze veel dikker wordt. Met Gaffer Tape en een sjabloon zorg je dat de iPhone een strakke skin krijgt.

Gaffer TapeBeschermhoezen maken de iPhone nogal dik. Vandaar dat Blue Ember een oplossing heeft bedacht, die bijna niets kost en waarmee de achterkant van je iPhone goed is beschermd. “Mooi” is hier het woord niet; “effectief” is een betere uitdrukking voor deze oplossing waar Gaffer Tape, een potlood en een gaatjestang aan te pas komt.

Black GripIn feite bestaat die oplossing uit het beplakken van je iPhone aan de hand van een sjabloon. De gaatjestang is nodig om een rond gaatje ter hoogte van de camera te kunnen maken. Strak ziet het er in ieder geval wel uit, maar je moet waarschijnlijk niet van dichtbij kijken. Gaffer Tape wordt bijvoorbeeld gebruikt in theaters en door fotografen, voor het vastplakken van losliggende kabels. Wikipedia waarschuwt dat we Gaffer Tape niet moeten verwarren met Duct Tape, een veel goedkopere variant die lijmresten achterlaat als je het verwijdert.

Wil je geen gedoe, dan is het misschien een beter idee om eens bij Gelaskins te gaan kijken. Binnenkort zullen we ook een review publiceren van Bodyguardz: doorzichtige skins waarmee je je iPhone kunt beschermen.

Via: Blue Ember
Materiaal: Gaffer Tape

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2008, 18:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, klussen, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.