De widget van ING Mobiel Bankieren.

Check je saldo vanuit het Berichtencentrum met ING Mobiel Bankieren

De Mobiel Bankieren-app van ING is weer een stukje handiger geworden. Dankzij de widget voor in het Berichtencentrum check je nu nog sneller je saldo van de geselecteerde rekening. Ook zakelijke gebruikers kunnen nu op meerdere manieren hun saldo bekijken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ING Bankieren icoonDe Mobiel Bankieren-app van ING heeft iets nieuws. Vandaag is er een update verschenen waardoor het nog eenvoudiger wordt om je saldo snel te checken. Met een widget in het Berichtencentrum bekijk je nu razendsnel je saldo, zonder dat je de app hoeft te openen. Bovendien kunnen ook zakelijke klanten nu op meerdere manieren snel hun saldo bekijken.

Nog sneller je saldo checken met Berichtencentrum-widget

ING Mobiel Bankieren met widget in het Berichtencentrum.Dankzij de Mobiel Bankieren-app van de ING kon je al op twee manieren snel je saldo bekijken, maar met de widget in het Berichtencentrum is er een derde optie bij gekomen. In de instellingen van de app onder het kopje Saldo voor login selecteer je nu Berichtencentrum. Kies de gewenste betaalrekening en vervolgens dien je de widget in het Berichtencentrum te activeren. Hierdoor zie je het saldo van de desbetreffende rekening door op het scherm van boven naar beneden te vegen. De andere twee opties om je saldo te bekijken, voor het inloggen en via je Apple Watch, zijn ook nog gewoon beschikbaar.

En voor zakelijke rekeninghouders is er ook goed nieuws, want ook zij kunnen nu snel hun saldo bekijken. Dit kan zowel voor het inloggen, als via het Berichtencentrum en op de Apple Watch. Tot slot is de knop om uit te loggen verplaatst: deze bevindt zich nu tussen de onlangs gelanceerde scanner en de knop voor stembediening.

Ben je bang dat iemand anders jouw ING-saldo kan zien in het Berichtencentrum op een vergrendelde iPhone of iPad? Je kunt de toegang tot de widgets vanaf een vergrendeld toestel zelf uitschakelen. In onderstaande tip lees je hoe dat moet.

Wij benoemden de Mobiel Bankieren-app van de ING dit jaar als beste Nederlandse en beste financiële app van 2015 in onze jaarlijkse verkiezing van de iCulture Awards. Dankzij de vele nieuwe functies en snelle ontwikkelingen waren wij unaniem onder de indruk van de app van de ING.

Met dank aan alle tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2016, 14:35
Categorie Apps
Onderwerpen ing, ing bankieren, mobiel bankieren
37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.