Impossible Road Apple's gratis app van de week

Impossible Road is Apple’s gratis App van de Week

Impossible Road is uitgeroepen tot Apple's gratis App van de Week. Rol een balletje over een oneindige, slingerende baan.

Elke week kiest Apple een andere App van de Week en deze keer is de eer te beurt gevallen aan het spelletje Impossible Road. Dat klinkt als een vrij onmogelijk spelletje, maar gelukkig valt dat wel mee. Wij hebben de game alvast geprobeerd en het is goed te doen.

Impossible Road Apple's gratis app van de week

Impossible Road gratis te downloaden

Impossible Road is de komende zeven dagen gratis te downloaden als Apple’s App van de Week. Je bespaart daarmee €2,99.

In Impossible Road moet je een bolletje laten rollen over een rollercoaster-achtige baan, die eruit ziet als een slingerend lint. Dat gebeurt op hoge snelheid, waarbij je punten scoort als je het volgende poortje haalt. Onderweg zijn er haarspeldbochten en moet je springen en de bochten slim aansnijden.

Het leuke van deze game is dat het parcours elke keer anders is, zodat je niet snel verveelt. Maar het betekent ook dat je je niet kunt voorbereiden op die ene, lastige bocht. Onderweg kom je poortjes tegen waar je doorheen moet rijden om punten te scoren. Je kunt van de baan afvallen, waarna je een stuk naar beneden stuitert. Dat kan met opzet zijn, omdat de baan op een lager gelegen deel verder loopt. Je krijgt dan ook de punten voor de poortjes die je hebt overgeslagen. In Impossible Road draait het erom zo ver mogelijk te komen.

Val je van de baan, dan is het zaak om je balletje weer zo snel mogelijk op de baan te krijgen, zodat je verder kunt rollen. Een spelletje duurt heel kort en zit vol actie, omdat je steeds moet blijven opletten of er misschien een snellere weg is waarmee je in één klap veel verder komt. Pas wanneer je door een poortje rolt verdien je punten, dus ook daar moet je rekening mee houden. Impossible Road is typisch een spelletje waarbij je eindeloos blijft proberen.

De simpele bediening en het eveneens simpele uiterlijk laten zien dat je eigenlijk niet veel nodig hebt om een geinige game te maken. Je hebt minimaal iOS 9 nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2016, 17:00
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.