iLuv maakt speakerdock voor de iPad

iLuv heeft een speakerdock gemaakt waar je een iPad kunt zetten. Het dock laadt de iPad direct op en je kunt hem zelfs synchroniseren.

iLuv iMM747Voor de iPhone en iPod zijn er een heleboel speakersdock-setjes op te markt, maar voor de iPad was ik er nog nooit één tegengekomen. Tot vandaag. iLuv heeft namelijk een speakerdock gemaakt waarbij je je iPad tussen de twee speakers kunt plaatsen. Hierdoor kun je de muziek die op je iPad staat via de boxen afspelen.

De iLuv iMM747 gaat in de Verenigde Staten 150 dollar kosten en voor dat geld krijg je een redelijk compleet systeem. Je kunt er namelijk zowel je iPad als een iPhone of iPod in zetten. Het apparaat dat je er inzet wordt automatisch opgeladen en via een USB-kabel kun je hem ook gewoon synchroniseren met je computer. Ook heeft het docking station een losse audiokabel met een minijackplug, zodat je ook andere audio-apparatuur aan kunt sluiten op de speakers.

Het leuke is misschien wel dat het dock niet alleen bedoeld is voor het luisteren van muziek, maar dat je bijvoorbeeld ook video’s op je iPad kunt afspelen waarvan het geluid dan over de boxen te horen is. Het nadeel is alleen wel dat je iPad in verticale modus in het dock staat, terwijl je voor video je iPad het liefst horizontaal neerzet.

Het iMM747 speakerdock van iLuv is nog niet verkrijgbaar, maar zal nog deze maand te koop zijn. Meer informatie vind je op de website van iLuv.

Bron: Macworld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2010, 19:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, iluv, ipad, muziek, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.