ii Snap Strap: oordopjes beter in je oren tijdens het sporten

De ii Snap Strap zorgt ervoor dat je iPhone-oordoppen minder snal uitvallen, door het gewicht naar je nek te verplaatsen.

Snap StrapHet is een vaak gehoorde klacht bij bezitters van iPhone-oordopjes: er is vrij weinig voor nodig om de doppen uit je oren te trekken, waardoor ze vooral onhandig zijn tijdens het hardlopen. Dit probleem komt vooral vaak voor bij Apple’s al wat oudere oordoppen, die voor de introductie van EarPods bij de iPhone werden geleverd. De makers van de ii Snap Strap zeggen een oplossing te hebben: door het gewicht van de kabel naar je nek te verplaatsen, schieten oordoppen minder snel los.

De ii Snap Strap zorgt er ook voor dat je oordopjes blijven hangen als je ze even uit je oren haalt. Omdat beide doppen aan weerszijden van je nek hangen raken ze minder snel in de knoop.

We hebben in het verleden al eerder accessoiremakers gezien die op een simpele manier je oordopjes steviger willen vastzetten. De vorig jaar verschenen Sprng is bijvoorbeeld een extra klem die je aan EarPods kunt bevestigen. Daarnaast hebben sommige oordopjes ook een speciale klem voor aan je shirt of een extra hulpstuk die je om je oren kunt bevestigen.

Zelfs met de nodige alternatieven op de markt lijkt de ii Snap Strap een handige oplossing. De prijs die de maker op Indiegogo vraagt voor het accessoire maken de Snap Strap al interessant: voor één strap hoef je alleen maar 7 dollar te doneren, omgerekend iets meer dan 5 euro. De verzendkosten zijn inbegrepen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2014, 9:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen earpods, oordopjes, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.