iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 28 januari 2014

In iCulture Vandaag: reacties op spionagepraktijken van de NSA, iPhone 5c minder succesvol dan gedacht, Apple TV mogelijk binnenkort geen hobby meer en we leggen uit hoe je WhatsApp op je computer installeert.

iphone-5cIs de Apple TV binnenkort geen hobby meer voor Apple? Nieuwe ontwikkelingen wijzen erop. Ook vandaag was er weer het nodige nieuws rondom de spionagepraktijken van de Amerikaanse NSA. Zo reageert Angry Birds-ontwikkelaar Rovio op de berichten dat de NSA hun game zou gebruiken om mensen te bespioneren. En Apple voegde de daad bij het woord na de belofte om transparanter te zijn: het bedrijf openbaarde meer verzoeken van de NSA. Verder erkent Tim Cook dat de iPhone 5c minder succesvol is dan gedacht, wordt iOS in the Car gedemonstreerd in een nieuwe video, bekijken we een app die het belangrijkste nieuws voor je samenvat en werpen we een blik op tvtag, de opvolger van GetGlue. Ook zochten we voor je uit hoe je WhatsApp op je Windows-computer of Mac installeert.

Nieuws

Apps

Accessoires

Ook leuk

  • In iCulture Deals zoals je van ons gewend bent veel apps voor iOS en Mac in de aanbieding en vergeet ook onze shopknaller niet.
  • In iCulture speelt staan verwondering, puzzelen en horror centraal.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.