iFixDirect claimt onderdelen van witte iPod touch

Geruchten over een witte iPod touch zijn al eerder opgedoken. Nu claimt iFixDirect onderdelen te hebben ingekocht, die bedoeld zijn voor een witte uitvoering van de iPod touch, die in september/oktober op de markt komt.

ipod-touch-witDe afgelopen weken zijn er regelmatig vermoedelijke onderdelen van de iPhone 5 opgedoken. De iPod touch kreeg heel wat minder aandacht, terwijl het ook bij dat product hoog tijd is voor een nieuwe versie. Reparatieshop iFixDirect beweert onderdelen voor de nieuwe iPod touch te hebben ontvangen. Ze hebben foto’s gemaakt, waarop een frontpaneel in de kleur wit te zien is. De kleur komt overeen met die van de witte iPhone 4 en de iPad 2. Qua uiterlijk zal de nieuwe iPod touch niet veel veranderen – als de onderdelen in ieder geval echt zijn.

Omdat de nieuwe iPhone en iPod touch vrijwel gelijktijdig op de markt komen, is het vermoeden ontstaan dat de apparaten intern niet zoveel van elkaar zullen verschillen. Beide zijn wellicht voorzien van een dual-core A5-processor, waarbij in de iPod touch meer ruimte is voor extra flashgeheugen. Een model met 128 GB opslag komt daarmee binnen handbereik. De nieuwe versie zou in september of oktober op de markt kunnen komen, gelijktijdig met de iPhone 5. Begin juli gingen er ook al geruchten over een witte iPod touch.

ipod-touch-wit-ifixdirect

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2011, 14:13
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.