iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 15 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 15 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet moment van de waarheid voor de Nederlandse politiek is vandaag: welke partij wordt de grootste? Wij hebben op deze verkiezingsdag alle apps op een rij gezet waarmee je de ontwikkelingen live kon volgen, ook de uitslag die op dit moment langzaam binnendruppelt. Maar er was ook ander nieuws vandaag, zoals verbeteringen voor Spark op de Mac, een concept voor augmented reality op de iPhone 8 en de gebogen schermranden van de iPhone 8. Ook blijkt dat toekomstige iOS-versies bijna 200.000 apps onbruikbaar maken, zo is onderzocht. En als je je afvraagt hoe de nieuwe Leeslijst functie in Chrome werkt, dan hebben wij daar een tip voor. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • YouTube (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 10.0+) - Je kunt alle antwoorden op een reactie bekijken zonder dat je de videospeler minimaliseert.
  • Catomic: Katten gaan de ruimte (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 7.0+) - Een spelletje met katten die de ruimte in gaan.
  • 1Password - Password Manager (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.2+) - 1Password is flink verbeterd met bugfixes en kleine optimalisaties.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.