iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 31 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 31 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag kregen we voor het eerst goed inzicht in de Nederlandse verkoopcijfers van de Apple TV. En wat blijkt: de cijfers stellen behoorlijk teleur. De verkoop is in 2017 gehalveerd, terwijl de Chromecast het een stuk beter doet. Voor iOS 12 heeft Apple vooral meer stabiliteit op het programma staan en wij laten zien welke iOS 12-wensen daarbij kunnen helpen. Ander nieuws vandaag heeft betrekking tot de accubeheer in iOS 11.3, waar we nog even op moeten wachten. Pas volgende maand komt het beschikbaar in een beta voor ontwikkelaars, dus nog eventjes geduld. En de HomePod komt er nu echt bijna aan, dus reden genoeg voor Phil Schiller om er een interview over te geven. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • De Logitech Circle 2 beveiligingscamera stuurt je voortaan een foto bij beweging. Weet je meteen of je 112 moet bellen.
  • Een bijzondere keuze: in de game Sky ga je betalen voor andere spelers. Dat is volgens de makers eerlijker dan het huidige betaalmodel in games..

iCulture Deals

Meer vandaag

Schiphol-app vernieuwd maar onlogischer

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Letterboxd (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Letterboxd, een soort sociaal netwerk voor filmliefhebbers, is nu universeel voor iPhone en iPad en werkt op de iPhone X.
  • Fire Emblem Heroes (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Nieuwe spelmodi, personages en meer voor Nintendo’s Fire Emblem Heroes.
  • Schiphol Amsterdam Airport (gratis, iPhone, iOS 13.5+) - Schiphol heeft nu een overzicht op de plattegrond, zodat je makkelijker restaurants, winkels en voorzieningen vindt.
  • De Vivaldi-browser voor de Mac heeft een nieuwe leesmodus en meer handige verbeteringen. Downloaden kan via de site van de browser.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.