iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 16 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 16 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag werd bekend dat Visual Voicemail bij KPN op 23 februari komt. Heb je een iPhone en zit je bij KPN, dan kun je dus binnenkort gebruikmaken van deze handige mogelijkheid. Voor liefhebbers van Carpool Karaoke is er ook goed nieuws, want Apple heeft een tweede seizoen besteld. In de serie gaan bekende artiesten met elkaar een ritje maken, terwijl ze ook liedjes met elkaar zingen. Minder goed nieuws is er voor sommige Apple-medewerkers, die in het Apple Park gewond raakten door tegen glazen wanden aan te lopen. Wat gaat Apple hieraan doen? De WWDC is nog ver weg, maar waarschijnlijk onthult Apple iOS 12 op 4 juni, met de WWDC in diezelfde week. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Nest Cam IQ

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Marktplaats - koop en verkoop (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De nieuwe filters-balk is er nu voor iedereen. Maakt het zoeken wel zo makkelijk.
  • Nest (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 12.0+) - Bekijk de servicestatus en gegevens van je Nest Secure-abonnement voor professionele bewaking.
  • HLN (gratis, iPhone + IAP, iOS 12.0+) - De app van Het Laatste Nieuws is bijgewerkt voor de iPhone X.
  • SoundHound (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Soundhound is terug op de Apple Watch. Herken liedjes en zing meteen mee met de tekst.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.