iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 20 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 20 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag is de dag de Donald Trump officieel de 45e president van de Verenigde Staten van Amerika geworden is. Wij legden uit hoe je de inauguratie kon volgen via je iPhone, iPad en Apple TV, maar je kunt via de gegeven opties ook eenvoudig terugkijken. Ook las je vandaag hoe je Apple Pay via een omweg kunt gebruiken in Nederland, dankzij de komst van boon naar Frankrijk. En krijgen roodharigen eindelijk een eigen emoji? Er wordt druk overlegd op het hoofdkwartier van Apple. En hoe zit dat met die fotofilter-app Meitu en je privacy? We leggen het je uit in een artikel. Dat en nog veel meer in deze laatste iCulture Vandaag van deze week. Fijn weekend!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Nieuwe interface in Final Cut Pro 10.3

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Final Cut Pro (€349,99, Mac, macOS 13.5+) - Final Cut Pro is bijgewerkt en laat je nu aangepaste mappen met audiobestanden toevoegen aan de geluidseffectenkiezer.
  • Compressor (€59,99, Mac, macOS 13.5+) - Ook de Compressor-app heeft allerlei verbeteringen en bugfixes.
  • Motion (€59,99, Mac, macOS 13.5+) - Motion heeft verbeterde prestaties bij het exporteren van H.264-bestanden.
  • Dumpert (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 16.0+) - Je kunt nu rechtstreeks vanuit de Dumpert-app reageren op artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.