Lifeproof NUUD voor iPhone 7

LifeProof brengt vernieuwde NUUD-case voor iPhone 7 uit

LifeProof heeft nieuwe NUUD-cases voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd, die je toestel nog beter beschermen: tot 2 meter onder water en bij een val tot 2 meter hoogte.

LifeProof heeft een vernieuwde versie van de waterbestendige NUUD-case uitgebracht. De nieuwe modellen zijn bedoeld voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus en hebben een iets ander design, zodat er rekening wordt gehouden met de grotere camera’s. Ook is de waterbestendigheid nog verder verbeterd tot 2 meter diepte en de iPhone overleeft in deze case een val van 2 meter hoogte.

Lifeproof NUUD voor iPhone 7

LifeProof NUUD voor iPhone 7

De nieuwe NUUD-cases hebben een transparante achterkant, zodat je de originele kleur van je iPhone blijft zien. Er is ook gesleuteld aan de doorgifte van audio, zodat je muziek en telefoongesprekken beter kunt horen. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, die voor ca. €90 in de winkel liggen. Ze zijn er ook voor andere iPhone-modellen. Bij de iPhone 7 kun je kiezen uit de kleuren zwart, zeegroen, middernachtblauw en paars.

Lifeproof NUUD case voor iPhone 7

In een filmpje is te zien hoe je deze hoezen installeert en na gebruik weer open maakt. Hiervoor gebruik je een speciaal hulpstukje. Dit zorgt ervoor dat de iPhone beschermd is tegen stof, sneeuw, water en vallen. De iPhone is zelf al behoorlijk verbeterd qua stof- en waterbestendigheid, maar met deze hoes wordt het nog net iets beter. Het scherm blijft bij deze case onbedekt. Je kunt ook kiezen voor de LifeProof FRE, een model dat ook voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus verkrijgbaar is. Die heeft wel een ingebouwde screenprotector.

Als het om waterdichte iPhone-hoezen gaat, dan is Lifeproof wel het bekendste merk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2017, 17:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, waterproof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.