Doe sportief en win de Fitbit Charge 2 #winactie #10jaariCulture

We geven de Fitbit Charge 2 weg in onze #10jaariCulture winactie! Maak jij kans op deze fitnessarmband waarmee je nog meer gaat bewegen?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture winactie: FitBit Charge 2

Heb je het over fitnesstrackers, dan is er één naam die je altijd hoort: Fitbit. Het is bijna een soortnaam geworden: fitnessarmbandjes van andere merken worden ook doodleuk ‘fitbit’ genoemd. Maar in de #10jaariCulture winactie geven we vandaag natuurlijk de énige echte weg: een Fitbit Charge 2. Dit is de nieuwste versie van de populaire fitnessarmband, voorzien van hartslagmeter en met een winkelwaarde van €159. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door iCulture.


Fitbit Charge 2 paars

Fitbit Charge 2 voor mannen én vrouwen
De Fitbit Charge 2 die we weggeven is maat L in de kleur paars, zoals op de foto hierboven. We hebben deze fitnessarmband getest in ons Fitbit Charge 2 review dus kijk daar even als je wilt weten wat onze ervaringen ermee waren. Check ook meteen even de omtrek van je pols: maat L is geschikt voor polsen met een omtrek van 16,5 tot 20,6 cm (of kijk op de website van Fitbit). De verpakking is weliswaar geopend, maar de fitnessarmband is uiteraard in nieuwstaat zonder krasjes. Leuk voor jezelf of voor iemand in je omgeving die wat meer aan beweging wil doen. Niet gewonnen? Dan kun je deze armband natuurlijk ook bij winkels zoals Coolblue bestellen voor €159.

Fitbit Charge 2

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.