Angry-Birds-Space-header

Klassieker Angry Birds Space is Apple’s gratis App van de Week

De titel gratis App van de Week is deze week bedoeld voor een klassieker uit een populaire spellenreeks. Het populaire spel Angry Birds Space is deze en komende week gratis te downloaden in de App Store.

Bij populaire games voor iPhone en iPad denk je al snel aan de Angry Birds-reeks van ontwikkelaar Rovio. Voor de fans van de populaire spelletjesreeks heeft Apple deze week goed nieuws. Angry Birds Space (link) is deze en komende week gratis te downloaden. Zo bespaar je toch mooi €1, mocht je het spel nog niet hebben. De aanbieding geldt zoals gewoonlijk tot volgende week donderdag. Dan staat er weer een andere app in de schijnwerpers.

Angry-Birds-Space-header

App uit populaire Angry Birds-reeks
We hoeven het waarschijnlijk niet uit te leggen, maar mocht je het spel niet kennen dan zetten we het idee toch even kort voor je op een rij. In de populaire spellenreeks kruip je in de huid van gekleurde vogels die allerlei speciale gaven bezitten, zoals extra snel vliegen en vermenigvuldigen. Doel is om de groene varkentjes, die zich in allerlei bouwwerken verschansen, te vernietigen. Hoe je dat doet bepaal je zelf, maar wees je ervan bewust dat je een beperkt aantal vogeltjes hebt om de klus te klaren.

Angry Bird Space gratis downloaden

In Angry Birds Space, dat alweer uit 2012 stamt, doe je dat in een ruimteomgeving met planeten, waarbij zwaartekracht (of het ontbreken ervan) een belangrijke rol speelt. Dit spel telt in totaal 300 levels, verdeeld over tien planeten. Het spel is gratis, maar met verschillende in-app aankopen kun je nieuwe levels en mogelijkheden vrijspelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2017, 10:30
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.