iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 16 augustus 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 16 augustus 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht op iCulture.

Op deze vrijdag hebben we weer een aantal mooie Apple-artikelen voor je klaarstaan. Bijvoorbeeld met het nieuws dat Apple een rechtszaak tegen Corellium heeft aangespannen, omdat het bedrijf zonder toestemming virtualisatie van iOS en iTunes aanbiedt. En als je gebruiker bent van Maps.me, dan kun je binnenkort deze navigatie-app ook in CarPlay gebruiken. En hoe zijn jouw ervaringen eigenlijk met Siri? Uit onderzoek blijkt dat de spraakassistent 8 van de 10 vragen goed beantwoord. En gebruik je Siri eigenlijk vaak buiten op straat? We hebben er een opiniestuk over.

Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

  • Voel je je ook soms wat ongemakkelijk als je op straat een vraag aan Siri stelt? Lees dan ons opiniestuk hierover. En we hebben er ook een poll aan gekoppeld.
  • Ga je dit weekend naar Lowlands of met een groep vrienden op stap? Lees dan ons artikel over hoe je elkaar niet kwijt kan raken.
  • Heb je nog vakantie en wil je ook als het regenachtig is wat leuks doen? Lees dan onze tips voor de beste museum- en cultuur-apps.

Nieuws

Apps en accessoires

  • Google Assistent is nog steeds de best geteste spraakassistent. Daarom vertellen we je hoe je deze app ook op je iPhone kan gebruiken, naast Siri.

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Thuisbezorgd.nl (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 13.0+) - De app is voorzien van een nieuwe menubalk.
  • Woov Live - 3D Audio Events (gratis, iPhone, iOS 13.0+) - Laat een Shout achter op de map of reageer op Shouts van andere festivalbezoekers.
  • Heart Analyzer: Cardio Monitor (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 14.0+) - De app is in een compleet nieuw jasje gestoken, met onder andere een nieuw dashboard.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.