iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 1 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 1 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoEvernote heeft wijzigingen aangebracht, waardoor de app een stuk duurder wordt en de gratis versie beperkt wordt. Wij zetten daarom onze favoriete alternatieven op een rijtje en leren je hoe je over kunt stappen naar Microsoft OneNote. Verder lees je vandaag op iCulture meer over een mogelijke nieuwe overname van Apple, iser een mooi concept verschenen van een donkere uitvoering van de iPhone 7 en hebben Apple Music en de NASA een mooie video gemaakt over de Juno-missie voor Jupiter. Maar er is uiteraard nog veel meer vandaag te lezen op iCulture, hieronder samengevat in deze nieuwe iCulture Vandaag. Alvast een fijn weekend!

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Word Planet Game voor de iPhone.Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Word Planet Game is een intergalactisch arcade avontuur waarin je het opneemt tegen de vallende letters.
  • Over Edit & Add Text to Photos (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Fotobewerkingsapp Over is klaar voor de zomer met drie nieuwe art collecties.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2016, 8:52
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.