iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 1 juli 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 1 juli 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht op iCulture.

We beginnen de week opnieuw met een nieuwtje over Jony Ive. Zo is Jony Ive afgehaakt na de verschijning van de Apple Watch, zo melden bronnen. Verder blijkt dat de Move to iOS-app vaak niet werkt en we delen onze ervaringen met de nieuwste Mac-update in de vorm van de preview van macOS Catalina. Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

  • IKEA Home Smart is de nieuwe naam van Tradfri, de verzameling slimme producten. Er komen meer soorten producten aan naast de lampen.
  • In LEGO Tower voor iOS bouw je je eigen wolkenkrabber. De game is ideaal voor kinderen, bijvoorbeeld op de achterbank naar de vakantiebestemming.

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Shazam (gratis, macOS, 10.12+) - Sneltoets toegevoegd om via je toetsenbord snel muziek te herkennen.
  • Pathé All Stars (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Voucher gebruikt? Je kan vouchers en acties die je al gebruikt hebt, verwijderen.
  • Pathé All Stars (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - De app herkent nu ook recente falsificaten en de nieuwe €100- en €200-biljetten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.