iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 7 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 7 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet venijn zat hem vandaag in de staart, want rond het einde van de dag heeft Apple de publieke beta’s van iOS 10 en macOS Sierra uitgebracht. Hierdoor kan iedereen die zich hiervoor aanmeldt aan de slag met de testversies van iOS 10 en macOS Sierra. Verder vandaag: meerdere accounts toevoegen in Facebook Messenger, opnieuw malware op de Mac en is Apple Pay gestart in Zwitserland. Dat en nog veel meer lees je hieronder in de iCulture Vandaag.

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Dead Venture voor de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Dead Venture (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 7.0+) - Een leuk spelletje met een grote vrachtwagen waarin je zombies te lijf gaat.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Stap in de schoenen van de Amerikaanse politie en stop de criminelen met je politiewagen.
  • TIDAL Music - Streaming (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Heb je een abonnement bij Tidal, dan kun je je muziek nu streamen naar je Chromecast.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.