B&W Zeppelin Wireless wit

Bowers & Wilkins Zeppelin-speaker binnenkort ook in wit

De Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless speaker zal ook in wit worden uitgebracht. De opvallende speaker werkt met AirPlay, Spotify Connect en Bluetooth, maar een iPod-dock zit er niet meer op.

Bowers & Wilkins gaat de Zeppelin Wireless-speaker ook in het wit uitbrengen. Vorig jaar oktober verscheen de zwarte versie van de bekende speaker, die AirPlay, Bluetooth én Spotify Connect ondersteunt. Voor mensen met een wit interieur is er nu ook een passende uitvoering, uitgevoerd in wit met lichtgrijs. Voor €699 staat ‘ie vanaf augustus in je woonkamer.


B&W Zeppelin Wireless wit

B&W Zeppelin in het wit

Iedereen kent wel de Zeppelin van het Britse audiomerk Bowers & Wilkins. Het nieuwe witte model is technisch precies hetzelfde gebleven met vijf driver-units, twee Double Dome-tweeters en twee midrange drivers met de FTS-technologie van B&W. Een grotere 6,5-inch subwoofer met een extra lange luidsprekerspoel zorgt ervoor dat de Zeppelin Wireless een diepe bas op een indrukwekkend volume kan afspelen. De behuizing is zodanig ontworpen dat er zo min mogelijk resonantie optreedt. Speciaal ontworpen ribben van glasvezel zorgen ervoor dat de behuizing stevig is. En de Digital Signal Processing (DSP) is twee keer zo krachtig als bij de voorganger.

B&W Zeppelin wit, voorkant

De speaker ondersteunt Bluetooth (inclusief aptX), Apple’s AirPlay en Spotify Connect. Er is een aparte Control App beschikbaar voor iOS, Mac en PC om het volume aan te passen en het afspelen van nummers te regelen. Wat AirPlay betreft heeft B&W een streepje voor op Sonos, want die biedt nog steeds geen officiële ondersteuning. Qua uitstraling is er ook wel verschil: de langgerekte Zeppelin valt wat meer op in je huiskamer. Het betekent overigens ook dat je meer ruimte moet maken. De Zeppelin is dan ook meer bedoeld als een pronkstuk in de kamer. De Zeppelin Wireless heeft geen iPhone/iPod-dock meer, waar het eigenlijk allemaal mee begon.

De prijs van de witte Zeppelin is exact gelijk aan de zwarte, die momenteel al in de winkel verkrijgbaar is.

B&W Zeppelin wit, detail

B&W Zeppelin wit, achterkant

B&W Zeppelin wit, zijkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 juli 2016 om 18:10
Onderwerp
Categorie
Accessoires
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.