iCulture winactie: Bragi The Dash oordopjes

Win jij Bragi The Dash-oordopjes met hartslagmeter? #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag Bragi The Dash weg tijdens de #10jaariCulture winactie, met dank aan onze partner Xando. Maak kans op deze volledig draadloze oordopjes met hartslagmeter.

iCulture winactie: Bragi The Dash oordopjes

Voor de #10jaariCulture winactie hebben we vandaag iets heel bijzonders in de verloting. Het is meteen ook de duurste prijs die we tot nu toe hebben weggegeven: een set Bragi The Dash oordopjes ter waarde van €299,99! Deze mooie prijs is beschikbaar gesteld door Xando, de Apple-winkel met vestigingen in Enschede, Nijmegen, Zwolle en Leiden.

Bragi The Dash: die wil je hebben!

We mogen namens Xando de draadloze oordopjes Bragi The Dash weggeven. Nog nooit van Bragi gehoord? Geen nood, dan praten we je even bij over de oordopjes van dit Duitse merk, dat vooral in kringen van fitnessliefhebbers bekendheid kreeg.

Bragi The Dash

Deze slimme oordoppen zijn écht draadloos en vallen niet uit je oren dankzij de PerfectFit-technologie. Dat zorgt ervoor dat de oortjes klemvast in je oren blijven zitten. Wel zo handig tijdens het sporten, want juist daarvoor zijn de Dash erg geschikt. Ze hebben een ingebouwde hartslagmeter en zijn te bedienen door er tegenaan te tikken, net als bij de AirPods. Ook handig: je kunt gesprekken volgen zonder The Dash uit je oren te halen. Je kunt ermee zwemmen en er zit 4GB opslag in, zodat je zonder iPhone het zwembad in kunt duiken. Je snapt nu meteen waarom Bragi The Dash iets duurder zijn dan de AirPods: er zit namelijk meer technologie in.

De winnaar van deze prijs ontvangt een setje Bragi The Dash met opbergdoosje, extra eartips en een oplaadkabeltje. Niet gewonnen? Deze oordopjes zijn uiteraard verkrijgbaar bij Xando.

Ben je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Je kunt de actie dan opnieuw uitvoeren in de widget om voor je winpunten in aanmerking te komen. Alle inschrijvingen worden apart gecontroleerd en moeten volledig afgerond zijn. Datzelfde geldt voor de overige acties.

Bragi The Dash

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

  • Deelname is alleen mogelijk voor ingezetenen van Nederland en België met een Nederlands of Belgisch postadres.
  • Medewerkers van iCulture zijn uitgesloten van deelname.
  • Correspondentie over deze winactie met iCulture of haar partners is niet mogelijk.
  • Bij vermoeden van fraude vervalt je deelname.
  • Winnaars worden volledig willekeurig bepaald, waarbij het aantal afgeronde acties leidend is.
  • Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor deze actie.
  • Alle prijswinnaars worden via e-mail benaderd. Na afloop van een specifieke winactie wordt/worden de winnaar(s) ook in de widget getoond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2017, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.