iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 12 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 12 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Surprise! Opeens kwam Apple met een heleboel nieuwe MacBook Pro’s op de proppen. Bijna de volledige line-up wordt vernieuwd en misschien wel de grootste opluchting is dat er een vernieuwd toetsenbord in zit, die minder luid is. Zo hoef je je collega’s niet meer te irriteren met je luide getik. Of de toetsen ook minder snel stuk gaan is nog even afwachten, want het gaat in feite om hetzelfde vlindermechanisme. Ook vandaag: de details van Back to School 2018 werden bekend en we maakten een round-up van de beste locatietrackers voor de iPhone, plus een review van onze favoriet, de Arc App. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Canary - Smart Home Security (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/TV, iOS 15.0+) - Nieuwe SOS-functie met de naam Safety Button. Op de website van Canary lees je meer info.
  • Farrago voor Mac – Nu met ondersteuning voor MIDI en meer toegankelijkheidsfuncties.
  • Nest (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 14.0+) - Nu ook Activiteitszones van de Nest Cam op je iPhone maken en bewerken.
  • Dropbox: Drive-opslag en Cloud (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nieuwe startpagina met tabbladen voor recente bestanden en bestanden met ster.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Direct geld overmaken naar je Binck-rekening via iDEAL.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.