iculture-vandaag
iCulture Vandaag
ipad-air-2-handen-kantoor

iCulture Vandaag: dit was woensdag 19 november 2014

In iCulture Vandaag onze zeer uitgebreide review van de iPad Air 2, 10 feiten over de Apple Watch en een wijziging voor gratis apps in de App Store.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

ipad-air-2-handen-kantoorOp iCulture las je vandaag onze review van de iPad Air 2, de nog dunnere en lichtere uitvoering van de iPad Air. We keken naar de specs, de gebruikservaringen en de prijs/kwaliteitsverhouding. Moet je nou echt €499 neertellen voor een iPad Air 2, of kun je beter 100 euro besparen met de vorige generatie iPad Air?

Reviews

 • Lees onze iPad Air 2 review, met onze ervaringen, de vernieuwingen en onze mening over de prijs/kwaliteitverhouding van deze tablet.

Nieuws

Apps

 • De app Hooks verstuurt pushberichten die je zelf wilt.
 • Met de app Sync Solver kun je eindelijk je Fitbit-data synchroniseren met Apple’s HealthKit. Maar vertrouw je je data wel toen aan alweer een externe aanbieder?
 • TimesUpp is een app waarmee je een file-alarm kunt instellen. Nu heeft deze app ook een kaartweergave, om in een oogopslag alle files in Nederland te zien.
 • In de chatapp Telegram geef je nu aan welke mensen mogen zien of je online bent.

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Microsoft OneNote iPad tekstverwerken

 • Het was een beetje de achilleshiel van de app, maar dat is nu gecorrigeerd. Microsoft OneNote synchroniseert nu notities op de achtergrond. Ook als je niet in de app bezig bent. De update is er ook voor de iPhone-versie.
 • De tweede Candy Crush voor de iPhone en iPad is inmiddels een grote hit. Het snoepspelletje is nu voorzien van 15 nieuwe levels. Je kan er maar beter snel op inspringen: er zijn nu nog 165 levels. Stukje behapbaarder dan het dubbele van de voorganger.
 • Een van de allerleukste Candy Crush-achtige games kreeg ook een update. Best Fiends telt tien nieuwe levels, een deelfunctie om successen rond te schreeuwen op sociale media en een nieuw geheim in de ijslevels.
 • Overstappen op Schiphol is makkelijker geworden met de KLM-app. Vanaf nu zie je een wegwijzer naar de gate. Je ziet zowel de route als de looptijd in de app.
 • Vluchten volgen in deze populaire app hoef je niet langer te doen met een ‘opgeblazen’ uiterlijk. De applicatie is geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
 • Deze hooggewaardeerde todo-app verovert steeds meer markt. Dat zal niet verminderen na de iPhone 6 en iPhone 6 Plus-optimalisatie en interactieve notificaties waarop je meteen kan reageren. Met de Safari-extensie kan je ten slotte websites doorsturen naar de app.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2014, 0:45
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.