iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 1 november 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 1 november 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe kruipen langzamerhand steeds verder toe naar de datum van 3 november, de dag waarop de iPhone X in de verkoop gaat. Apple blijkt vorig jaar november al het definitieve ontwerp daarvan te hebben vastgelegd, blijkt uit een artikel dat je op iCulture kunt lezen. Verder hebben we een slimme tip voor Belgische lezers die de iPhone X snel in handen willen hebben en geen zin hebben om wekenlang te wachten. Er blijkt een manier om ook zonder eerdere reservering snel aan de beurt te zijn. Verder verschenen de eerste publieke beta’s voor de nieuwste versies van iOS en tvOS en duiken we in de wereld van apps voor voedselallergieën en andere eetwensen. Dat en nog veel meer op deze doordeweekse woensdag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Garageband iPhone X

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • GarageBand (gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Ondersteuning voor het scherm van de iPhone X, nieuwe Aziatische instrumenten, extra drummers en meer. Meer uitleg bij Apple.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Met Sola kun je weer lekker ‘plaggen’. Daarbij komt er een sociale laag over alles wat er op de wereld gebeurd.
  • Super Mario Run (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Aanpassingen voor het iPhone X-scherm.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ondersteuning voor iPhone X en Split View.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.