iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 6 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 6 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEmoji-liefhebbers kunnen vandaag hun lol op: Apple heeft laten weten dat vanaf volgende week in de beta van iOS 11.1 nieuwe emoji’s zitten. Het zijn er in totaal meer dan honderd, dus er valt genoeg te zien. WhatsApp kreeg vandaag een update met een iOS 11-design en er is een nieuwe zoekfunctie voor chats. Handig, want zo weet je altijd je berichten terug te vinden. Apple organiseert ook programmeerlessen in de Apple Store, die je gratis kunt bijwonen. Ook laten we je zien hoe je de Siri-wijzerplaat op de Apple Watch aanpast. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag. Een fijn weekend!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Super Mario Run update

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Super Mario Run (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Super Mario Run kreeg onlangs een grote update, maar vandaag worden er enkele verbeteringen doorgevoerd.
  • Camera+ Legacy (€3,49, iPhone/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Camera+ werkt nu met iOS 11, HEIF en kan diepte-informatie uitlezen.
  • Parallels Desktop 13 werkt nu met APFS, HEVC en heeft ondersteuning voor virtual reality.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.