iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 16 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 16 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag hadden we een aantal handige tips voor je klaar staan, die allemaal betrekking hebben op toekomstige nieuwe versies van iOS en tvOS. Zo kun je in tvOS 11 straks de beginschermen van Apple TV’s synchroniseren, kun je in iOS 11 direct aantekeningen maken op screenshots en kun je op de iPad Pro snel een notitie openen vanaf het toegangsscherm. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je dat moet doen en wat je hiervoor nodig hebt. Er was vandaag ook interessant nieuws, zoals de Talkie-app van iCulture-lezer Erwin Oudshoorn. En goed nieuws voor Apple: twee voormalig Sony-veteranen werken nu bij Apple aan originele videocontent. Als je van plan was om de nieuwe iMac te kopen, pas dan op: de nieuwe iMac werkt niet als extern scherm. Dat en meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Hidden Folks (€5,49, iPhone/iPad/ TV, iOS 10.0+) - De geweldige zoek-game Hidden Folks is uitgebreid met nieuwe levels.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.