iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 12 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 12 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

De CES 2018 is inmiddels afgelopen, dus we schakelen weer over naar ander belangrijk nieuws. Zo heeft Facebook laten weten dat de tijdlijn aangepakt wordt. Dat betekent meer berichten van vrienden en minder van bedrijven. Ben jij blij met deze verandering of interesseren de vakantiefoto’s van je tante je helemaal niks? Een oud-stagiair bij Apple vertelt hoe het ontwerpen van de eerste emoji’s in zijn werk ging. Wist je bijvoorbeeld dat de dansende vrouw met rode jurk 💃 als één van de laatste emoji’s van de eerste reeks ontworpen werd? Ook laten we je zien wat je allemaal kunt met gesproken berichten in WhatsApp en bleek 2017 een goed jaar voor de Mac. Alvast een fijn weekend en veel plezier met deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Marktplaats vult automatisch wachtwoorden in.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Marktplaats - koop en verkoop (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Marktplaats laat je nu inloggen met de wachtwoorden die opgeslagen staan in je wachtwoordbeheerder. Ook iCloud-sleutelhanger wordt ondersteund.
  • WhatsApp Messenger (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - WhatsApp speelt audioberichten weer gewoon op de achtergrond af. Ook is er een probleem met iOS 7 opgelost (mocht je nog zo’n oude versie gebruiken).

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.