iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 11 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 11 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoJe kan wel merken dat we nog middenin het zomerseizoen zitten, want het was vandaag een relatief rustige dag op iCulture. Toch verschenen er weer een aantal interessante nieuwsartikelen en tips op de frontpage. Dropbox laat je nu bijvoorbeeld op de desktop inloggen met de mobiele app, dat is wel zo veilig. Ook publiceerden we vandaag een nieuwe peiling, deze keer over de kleuren van de iPhone 8. Kies jij voor zwart, zilverwit of de mogelijke nieuwe koperen kleur? We schreven vandaag ook weer over de gratis App van de Week, maar deze keer is het een speciale. De app Colorcube is namelijk afkomstig van een Belgische ontwikkelaar en het is volgens hen voor het eerst dat er een Belgische app uitverkozen is als App van de Week. De game is zeker het proberen waard. Ook leggen we je uit hoe je eigen snelkoppelingen via het toetsenbord in macOS maakt. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Streets 3 voor de iPhone, iPad en Apple Watch.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Streets App (€3,49, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.3+) - Streetview-app Streets toont nu ook door andere gebruikers gemaakte panoramafoto’s.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.