Hermès Medor-bandjes 2017

Hermès Medor is een nieuw Apple Watch-bandje met studs

De Hermès Medor-bandjes zijn nieuw in de Apple Store. Dit zwarte bandje met studs kost $100 meer dan de al bestaande horlogebandjes die Hermès voor de Apple Watch op de markt brengt.

Hermès gaat in samenwerking met Apple weer een nieuw bandje voor de Apple Watch toevoegen. Vanaf 14 november liggen de Hermès Medor-bandjes in de winkel. Je kunt kiezen uit twee uitvoeringen: met enkele of dubbele band. Maar je zult er wel wat moeite voor moeten doen, want ook deze modellen liggen niet in de Nederlandse en Belgische Apple Stores.

Hermes Medor 2017 bandje

Hermès Medor-bandjes met studs

De nieuwe Hermès Medor-bandjes zijn zwart en voorzien van studs. Je kunt kiezen uit een 42-mm single tour of een 38-mm double tour. Het zijn eigenlijk varianten op de bestaande Swift-bandjes, maar deze keer kwam de inspiratie van halsbanden voor de hond. Dit was een van de eerste producten die Hermès in de jaren dertig van de vorige eeuw maakte. Toen maakten ze een broekriem met studs, nu is het een Apple Watch-bandje. Vanaf 14 november ligt er een speciale Apple Watch Series 3 met dit Medor-bandje in de winkel, voorzien van de speciale wijzerplaat in het klassieke Carrick-lettertype. Maar omdat het hier om een 4G-versie van de Apple Watch Series 3 gaat zul je in de buitenlandse Apple Stores moeten zijn, bijvoorbeeld in Parijs of New York.

Hermès Medor-bandjes 2017

De horlogebandjes zijn ook los te koop bij de Hermès-boetieks. Het model met studs is $100 duurder dan de standaardmodellen van glad leer. Reken voor de Single Tour Medor op $439 en voor de Double Tour op $589. Je mist dan wel de speciale wijzerplaten. De prijs van het complete horloge is nog niet bekend, maar eerder verschenen modellen kosten tussen de $1200 en $1400 in de VS.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2017, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerp hermès
Device Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.