iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 18 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 18 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kon je op iCulture weer een hoop Apple-nieuws tot je nemen. Zo leggen we nog enkele nieuwe functies van iOS 9.3 uit, zoals de populariteit van losse nummers in Apple Music en het synchroniseren van boeken met iCloud voor iBooks. Ook vragen wij ons af of Apple wellicht kiest voor een andere aanpak voor toekomstige updates, gezien iOS 9.3 zo’n aanzienlijke update blijkt te zijn. Bovendien was er paniek in een Ierse Apple-fabriek en is WhatsApp nu voor iedereen helemaal gratis. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

  • Ben je nog niet zo lang gebruiker van WhatsApp? Dan is er goed nieuws, want binnenkort hoeft niemand meer te betalen voor het gebruik van WhatsApp!
  • Wachtwoordenapp LastPass blijkt gevoelig te zijn voor phishing. Meldingen kunnen onderschept worden, waardoor je gegevens in verkeerde handen komen.
  • Ben je op zoek naar nieuwe lettertypes om tekstdocumenten te maken op iOS? Met Fonteer voeg je eenvoudig nieuwe lettertypes toe uit Google Fonts, zodat je in bijvoorbeeld Pages documenten met een andere opmaak kunt tikken.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Altijd al een taxichauffeur willen zijn op winterse bergen? Met Hill Taxi Driver 3D kan het!
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - wallr is een eenvoudig spelletje waarbij je de muren moet bewegen om deze niet te laten botsen met de bal in het midden en scherpe punten aan de zijkant.
  • HARVEST MOON: Seeds Of Memories (€10,99, iPhone/iPad, iOS 6.0+) - Begin een boerenleven in Harvest Moon: Seeds of Memories!
  • Booking.com Reisdeals (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De app van Booking.com maakt je nu ook wegwijs op de dag van aankomst. Zo bekijk je snel de route naar je accommodatie. Ook kun je nu beter zoeken voor kleinere landen en regio’s.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.