iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 28 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 28 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag las je op iCulture over het bewerken van je Live Photos en het automatisch afspelen van video’s in Safari. Maar we doken ook in de nieuwe Radio-app op de Apple Watch, want daarmee kun je naar Apple Music luisteren. Vanavond verschenen ook de publieke beta’s voor iOS 11.1, macOS 10.13.1 en tvOS 11.1, zodat je als publieke betatester lekker aan de slag kunt met het testen van eh… nou ja, zo heel veel nieuws zit er niet in deze tussentijdse release, die vooral kleine foutjes lijkt op te lossen. Zoals de weergave ‘gratis’ in de agenda, terwijl er ‘vrij’ had moeten staan. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Flower (€5,49, iPhone/iPad, iOS 13.1+) - Zoek je nog een leuk spelletje voor je iPhone? Probeer Flower eens! De critici zijn razend enthousiast.
  • 1Writer - Markdown Text Editor (€5,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Nu met drag and drop voor je bestanden.
  • GIPHY: The GIF Search Engine (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Verbeterde interface voor het zoeken en vinden van stickers en gifs voor iMessage.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.