iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 9 oktober 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 9 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag presenteerde Google haar Pixel 3, maar er waren ook enkele Google-aankondigingen voor Apple-gebruikers die de moeite waard zijn. Zo maakte Google de release van de Google Home in Nederland bekend. Je kan hem nu al bestellen, waarna hij vanaf de 24e beschikbaar is. Maar wat heb je als Apple-gebruiker aan de Google Home? Ook dat leggen we voor je uit. Verder vandaag: de nieuwe Berichtenbox-app van de overheid brengt de post meteen naar je iPhone en iPad en de iPad Pro krijgt een magnetische aansluiting en werkt met een nieuwe Apple Pencil. Dat en meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

iCulture op Instagram
We zijn lekker bezig op Instagram! Volg je ons daar al? We plaatsen handige uitlegfilmpjes en Instagram Stories! 🙊 → Volg ons hier!

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - 1Password geeft nu suggesties voor een e-mailadres, woonadres en telefoonnummer bij het aanpassen van items.
  • Spark Mail + AI: Email Inbox (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Spark werkt nu met Siri Shortcuts.
  • Sygic Travel reisplanner (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/TV, iOS 12.1+) - Deze reisplanner van Sygic heeft een nieuwe Apple Watch-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.