iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 22 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 22 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoMet het Apple-event nog vers in het geheugen presenteren we jullie vandaag een aantal boeiende artikelen met de nieuwste informatie. Welke hoesjes en accessoires heeft Apple nog meer aangekondigd? Wat zijn de verschillen tussen de iPhone SE en de iPhone 6s? En hoe zit dat met de twee modellen van de iPad Pro? Maar we gaan ook over tot de orde van de dag. Zo is er weer FBI-nieuws en heeft YouTube haar app geüpdatet met een handige functie voor iPad-bezitters.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Pac-Man-256
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • PAC-MAN 256 - Arcade Run (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 11.0+) - Pac-Man 256 heeft nieuwe thema’s om in rond te happen.
  • ASN Bank Zakelijk (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 13.0+) - Stel nu zelf de ingangs- en einddatum van je betaalpas in voor gebruik buiten Europa. Ook check je nu het totale saldo van al je rekeningen.
  • SNS Zakelijk (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 13.0+) - Ook bij SNS stel je de ingangs- en einddatum van je betaalpas in voor gebruik buiten Europa. Bovendien check je snel het totaalsaldo van al je rekeningen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.