iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 21 augustus 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 21 augustus? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We hebben een gevarieerde mix vandaag op iCulture. Een leuke anekdote over Steve Jobs met een Nederlands tintje, de overname van een populaire app door een Nederland bedrijf en nieuwe ontwikkelingen rond een aanstaande Nederlandse Apple TV-app waar veel mensen op zitten te wachten. Voor onze Belgische lezers is er ook goed nieuws, want de downloadsnelheid van de 4G-netwerken is nog nooit zo hoog geweest. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Audible - Amazon Audioboeken (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Biedt nu fitnessprogramma’s dankzij een samenwerking met Aaptiv.
  • MasterClass: Become More You (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 15.0+) - Bekijk nu video’s in staande of liggende weergave.
  • Primed Mind: #1 Mindset App (Gratis + IAP, iPhone, iOS 12.4+) - Snap je de app niet goed? De makers hebben de stappen om aan de slag te gaan verduidelijkt.
  • Chirp for Twitter (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 13.0+) - Allerlei nieuwe functies, zoals het bekijken van retweets.
  • Hotels.com: hotelboeking (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 16.0+) - Je kunt nu hotels beoordelen vanuit de app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.