iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 14 februari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 14 februari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag schreven we weer over allerlei onderwerpen op iCulture. Zo liet Apple de eerste beelden van Planet of the Apps zien, een nieuwe reality-show voor Apple Music. Ook zijn er nieuwe reclames voor de iPhone 7 Plus en zijn er geruchten over de schermformaten van de iPhone 8 en de bijbehorende behuizing. Wordt het aluminium, glas of allebei? Naast Planet of the Apps zijn er ook nieuwe beelden van Carpool Karaoke en krijgt Pokémon Go binnenkort eindelijk de optie om te ruilen en tegen spelers te vechten. En slecht nieuws voor The Phone House: er is een faillissement aangevraagd. Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Soundcloud iPhone-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • SoundCloud - Muziek & Liedjes (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - SoundCloud heeft nu een nieuw overzichtsscherm.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De Spotta-app laat weer zien tot wanneer de folders geldig zijn.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.