iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 10 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 10 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag blikken we in een nieuw artikel wederom terug op tien jaar iPhone. Deze keer bespreken we leuke anekdotes over onze eerste iPhone. Misschien heb jij zelf ook nog wel leuke anekdotes over jouw eerste iPhone? Verder lees je ook weer over de laatste geruchten, zoals een stalen chassis in de iPhone 8 en een mogelijke augmented reality-bril van Apple. Ook heeft Fitbit weer een smartwatch-maker overgenomen en laat een nieuw iOS 11-concept zien hoe dit eruit ziet als het geïnspireerd is op watchOS. Tot slot kijken we naar de stand van zaken van HomeKit in 2017 en nog veel meer. Zoals gebruikelijk hebben we alles netjes voor je op een rij gezet in deze gloednieuwe iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Wist je dat de NS rijdt op groene stroom? Dat zie je nu ook voor jouw eigen rit in de NS Reisplanner-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.