iOS 10 toekomstige functies

iCulture peilt: Welke nieuwe functies wil jij in iOS 10 zien?

Welke functies zou jij in iOS 10 willen zien? Vul onze poll in en laat weten waar Apple jou in iOS 10 blij mee kan maken. Is het een HomeKit-app, dimmen van het scherm, of iCloud Voicemail? Laat het weten!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iOS 10 toekomstige functies

Het duurt nog exact een halfjaar voordat we weten wat de nieuwe functies van iOS 10 zijn. In juni vindt namelijk traditiegetrouw de ontwikkelaarsconferentie van Apple plaats, waar de afgelopen jaren steeds de nieuwste iOS-versie werd onthuld. Maar op basis van jullie ervaringen met iOS 9 hebben jullie als lezers van iCulture vast al allerlei ideeën gekregen wat er beter kan. Daarom deze poll: wat zou Apple in iOS 10 moeten toevoegen om jou tevreden te stellen?

iOS 10: in juni weten we alles

Het kan natuurlijk van alles zijn, omdat we nog helemaal niet weten welke accenten Apple gaat leggen. In iOS 8 werden allerlei geavanceerde functies voor toegevoegd om efficiënter te werken, terwijl in iOS 9 de nadruk lag op stabiliteitsverbeteringen en een aantal functie-uitbreidingen (zoals 3D Touch). We hebben zoveel mogelijk ideeën alvast bij elkaar gezocht en presenteren die in onderstaande poll. Maar misschien heb je zelf ook nog veel meer ideeën, waar Apple mee aan de slag zou moeten.

Je kunt meerdere antwoorden aanvinken.

Poll niet zichtbaar? Vul ‘m in via deze link!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:36
Categorie iOS
Onderwerp ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.