iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: heeft iOS 7 effect op de batterijduur van je iDevice?

In een nieuwe editie van iCulture peilt vragen wij ons af of iOS 7 effect heeft gehad op de accuduur van je iPhone, iPad of iPod touch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Batterij iOS 7We waren gisteren even diep onder de indruk. Hoewel we wisten dat een flink aantal iOS-gebruikers al waren overgestapt naar iOS 7, bleek uit een peiling dat het percentage iCulture-bezoekers met de nieuwe iOS-versie immens groot is. Maar liefst 86 procent zei de update geïnstalleerd te hebben, en 9 procent was van plan om hem binnenkort te installeren. Door dat grote aantal zijn we ook in staat om je vandaag te vragen naar je ervaringen met iOS 7. En daarbij willen we vooral één ding weten: heeft de update effect gehad op de batterijduur van je iPhone, iPad en iPod touch?

We horen bij iedere grote iOS-update dat sommigen last hebben van een veel kortere batterijduur, en ook dit keer zien we de klacht voorbijkomen in reacties onder artikelen en op ons forum. Het is alleen altijd lastig om te bepalen bij hoeveel mensen de problemen exact spelen. We vragen het daarom graag aan jullie: hoeveel van jullie hebben het idee dat de iPhone sneller leeg is na het installeren van iOS 7? Of denken jullie juist een verbetering te constateren? Uiteraard verzoeken we je om alleen je stem uit te brengen als je iOS 7 hebt geïnstalleerd.


Directe link naar de poll.

We horen ook graag in de reacties onder je artikelen op wat voor ervaringen je jouw stem hebt gebaseerd. Overigens is er nog geen eenvoudige oplossing voor mogelijke accuproblemen bij de iPhone. Het uitschakelen van locatievoorzieningen of het verlagen van de schermhelderheid kan helpen, maar bij sommigen blijven de problemen daarna in licht verminderde vorm gewoon spelen.

Later vandaag de resultaten

In een apart artikel zullen we vanavond de resultaten onder de loep nemen. We zullen ons dan baseren op alle stemmen tot en met 20:00 uur ‘s avonds.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2013, 17:49
Categorie Achtergrond
Onderwerpen accu, batterij, iculture peilt, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.