ICT Roddels: Interview met Vincent Everts over zijn iPhone

Podcast-website ICT Roddels heeft een interview met technologiegoeroe Vincent Everts over zijn ervaringen bij de aankoop van de iPhone in de USA en natuurlijk zijn mening over de iPhone zelf.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Gadgetjunkie, erkend Blackberry-verslaafde en technologiegoeroe Vincent Everts is speciaal naar Amerika gereisd om een iPhone te scoren. Het is hem – na enkele problemen met benodigde papieren – uiteindelijk gelukt om naar huis te gaan met twee stuks. Podcast ICT Roddels, waar de iPhoneclub innig mee verbonden is, heeft een interview met Vincent Everts over zijn ervaringen bij de aanschaf van de iPhone(s).

Vincent had aanvankelijk problemen bij de aanschaf omdat hij geen Amerikaans rijbewijs heeft (heeft degene die voor hem eerst in de rij stond voor gezorgd), geen social security number (die van zijn zoontje gebruikt, Vincent’s vrouw is Amerikaanse) en geen Amerikaanse creditcard (gelukt dankzij zijn vrouw, die iets minder enthousiast was). Wat Vincent’s mening is over de iPhone kun je naluisteren in podcast-aflevering ICT Roddels 145: de iPhone is er, hoe bevalt ie?. Het interview wordt afgenomen door Brenno de Winter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:12
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerp iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.